Parfum Bvlgari Aqva Marine Pour Homme

 

Мъжки парфюм Aqva Marine Pour Homme от Bulgari

 

парфюм за мъже Bvlgari Aqva Marine
Bvlgari Aqva Marine


   Представяме ви ексклузивния парфюм за мъже Aqva Marine Pour Homme на знаменитата италианска компания Булгари. Този разкошен аромат е създаден за енергичния и уверен в себе си съвременен мъж. Елегантният флакон със съвършена сферична форма е въплъщение на безупречен дизайн, а ободряващата и чиста композиция, която е скрита в него, навява асоциации с естествената свежест и първозданната мощ на водната стихия. Какво представлява парфюмът Aqva Marine на Bulgari? Ето как можем да го опишем с думи...

Ранно утро на брега на океана. Лекият полъх на вятъра е свеж, изпълнен с мириса на океанските вълни, които величествено се разбиват в брега и оставят във въздуха милиони капчици, искрящи в светлината на първите слънчеви лъчи. Удивителна хармония от природни аромати, на които искаш да се наслаждаваш отново и отново. Това е мирисът на парфюма Bvlgari Aqua Marine. Представете си магнетичната гледка на изгряващото слънце. И фигурата на атлетичен млад мъж, застанал на ръба на скала, издигаща се високо над вълните. Почувствайте този неуловим миг на единение с природата, смелостта да полетиш в тръпнещо очакване за среща с морската вода, която приятно ще освежи тялото и ще го зареди с енергия за предстоящия ден, изпълнен с приятни вълнения и нови победи.
   Тоалетната вода Marine е още по-свежа вариация на класическия аромат Aqva Pour Homme. Уникалната по своя характер композиция е създадена от Jacques Cavallier през 2008 година, но и до днес не е загубила своята актуалност. Трудно можем да си представим по-подходящ аромат за летния период. Дори флаконът, в който се продава оригиналната тоалетна вода Aqua Marine, е със специално разработен дизайн и сякаш съдържа магическа субстанция, която запазва в себе си свежестта и енергията на морските вълни. Bvlgari Aqua Marine наистина е мъжки аромат, но този парфюм е толкова въздействащ върху жените, че не са малко представителките на нежния пол, които също го използват.
   Характер на парфюма: тонизиращ, свеж, ободряващ. Група аромати: фужерни, акватични, цитрусови. Горна нота - нероли и цитрус, средна нота - морски водорасли (екстракт от Posidonia Oceanica) и розмарин, завършваща нота - амбър и кедър. (За трите ноти в уханието на всеки парфюм можете да научите повече от статията "Как да изберем парфюм"). За коя част от денонощието е подходящ: дневен. Страна производител: Италия. Година: 2008. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Bvlgari Aqva Marine for Men - тоалетна вода за мъже.
   Откъде можете да купите Aqva Marine? Всеки уважаван магаин за козметика и парфюмерия в големите градове ще ви предложи богат избор от продукти на Bvlgari. Изключително удобен начин е поръчката от интернет магазин за парфюми. Идеален вариант за хора, които ценят своето време - покупката онлайн има предимството, че не е нужно дори да напускате дома си - куриер ще достави Aqva Pour Homme Marine на указания от вас адрес. Освен това, цената обикновено е по-ниска. Причината? Не плащате на верига от посредници, не е включена допълнителна надценка, тъй като виртуалният магазин няма нужда от помощен персонал и армия от консултант-продавачи, на които да осигурява заплати.
Още полезна информация за парфюмите ще намерите ако прегледате Съдържанието.

   Цена на Bvlgari Aqva Marine Pour Homme, отзиви и мнения

   Парфюмът на Булгари неведнъж е получавал висока оценка от специалистите. По-важно е обаче мнението на обикновените потребители за Aqva Marine, отзивите на хора, които са го закупили за себе си, или като подарък за свой близък. Ето част от отзивите: "чист и свеж", "чувствен", "изключително дълготраен", "секси", "една от най-удачните покупки на парфюм, които съм правила в последните години", "не е прекалено тежък, за да се използва през деня и същевременно - достатъчно елегантен за вечерта", "чудесна покупка".

Цената на Bvlgari Aqva Marine for Men започва от 47 лв. за 30 ml. Можете да поръчате флакон Bulgari Aqva Marine Pour Homme от 100 ml, което е по-изгоден вариант, защото така парфюмът ви излиза по-евтино. В случай, че се колебаете - вижте актуалните цени и купете по-малък флакон за да го пробвате. Бъдете сигурни - Bvlgari и този път няма да ви разочарова, но се чувствайте свободни да изберете и парфюм от друга марка.