Странни парфюми

автор: Виктория Кристиан


Най-странните и оригинални видове парфюми




   Стане ли дума за оригинални парфюми, обикновено си представяме мирис на екзотични цветя, морски бриз, свежа прохлада на горите. Парфюмерийната промишленост предлага обаче и много странни видове парфюми. Някои от тези благоухания са толкова оригинални, че са способни да предизвикат сълзи. Но не от умиление...
След като поговорихме за видовете парфюми според тяхната концентрация, днес ще ви разкажа за едни от най-странните образци, които се продават на пазара. Ако желаете да впечатлите близки и познати със своята оригиналност - можете да поръчате онлайн някой от следните видове парфюми:
   
Demeter Dust
   
   Dust (парфюм с аромат на прах)
   Нашата Вселена е много прашно място. Прахът обикновено показва присъствието си чрез блокиране на светлината, излъчвана от звездите или звездните мъглявини. Астрономите изучават това, как междузвездният прах поглъща, излъчва и отразява светлината и могат с голяма точност да определят неговия състав.
   Уви, парфюмът на Demeter е далеч от тези вълнуващи космически материи. Мирисът му е много по-прозаичен - пресъздава аромата на фини власинки плат и уличен прахоляк, с познатата и характерна миризма на една типична къща, която отдавна не е чистена с прахосмукачка. Цената за 30ml спрей е само 20 щатски долара.
   
Dzing!
   
   Dzing! (парфюм/тоалетна вода с мириса на цирк)
   Освен мириса на не толкова странните шафран и джинджифил, в този парфюм се долавя аромат на карамелизирани близалки, кожени седла, дървени стърготини, бензин и даже на животни и техните... Парфюмът ще ви припомни щастливите детски години и възторга от първото посещение в цирка. Цената на този парфюмериен шедьовър е $145 за 100ml.


Flame
   
   Flame (парфюм с аромат на пържено месо)
   Това странно творение на "Burger King" е за мъжете, които изпитват непреодолимото желание да ухаят на барбекю. Цената на този оригинален вид парфюм е $3,99.


Eau de Stilton
   
   Eau de Stilton (тоалетна вода, благоухаеща на синьо сирене)
   Парфюмът е универсален и подходящ както за мъже, така и за дами. Освен характерния мирис на оригиналния плесенясал млечно-кисел продукт, се долавя и нотка на валерианов екстракт (явно за успокоение на нервите и преодоляване на първоначалния шок). Без съмнение парфюмът би предизвикал истински фурор сред малките сиви гризачи.


Secretions Magnifiques
   
   Secretions Magnifiques (парфюм с мирис на пот, кръв и сперма)
   Наистина странен вид парфюм. Ако се вярва на рекламата, той ще изрази животинската ви същност и ще ви освободи от всички комплекси. Щом го усетят, дамите около вас ще изпопадат в несвяст. А заедно с тях и всички останали представители на човешкия род.


Vulva Original
   
   Но има и по-странен вид парфюм. Срещу около $40 можете да се сдобиете с парфюма Vulva Original. Според производителя мирисът му е напълно естествен и неподправен.


Wode Paint
   
   Wode Paint (видим парфюм)
   Boudicca не залагат на някакъв особено оригинален аромат. Странното при този парфюм е, че е... видим. Щом попадне върху кожата или дрехите, той мълниеносно ги оцветява в ярко син цвят. За съжаление (или за радост) цветният ефект е краткотраен и изчезва без следа. Цената на парфюма е около $100.


   
   Сред останалите странни и оригинални видове парфюми можем да споменем такива с аромат на суши, на гъби, парфюм с показателното име "Funeral Home", парфюми с мирис на ДНК на известни личности (Арнолд Шварценегер, Бил Клинтън, Памела Андерсън и Мерилин Монро). Успехът сред представителите на противоположния пол ви е гарантиран. 
   Продава се и парфюм със свеж дъх на марихуана (интересно, що за закони позволяват това безобразие?). Можете да си поръчате и да купите на умерена цена парфюм, който ще ви накара да се почувствате поне с 8 години по-млада. Предлагат се аромати на библиотека, на гараж, има парфюм със странното име "Дебел електротехник"... Още - в Съдържанието.

   Днес представихме някои от най-странните и оригинални парфюми. Сигурна съм - голяма част от тях не ухаят чак толкова страшно, както ги описват в рекламите. Все пак това са интересни варианти и човек си струва да опита, а подобен парфюм би могъл да бъде интересен и оригинален подарък (но, за да не изпаднете в конфузна ситуация - първо го пробвайте върху себе си). Ако в момента не сте склонни да експериментирате - винаги можете да поръчате нормален парфюм, като изберете нещо сред многобройните предложения в Интернет. Преглеждайте внимателно актуалните оферти - напълно е възможно да купите парфюма, който сте харесали на много изгодна цена. Приятно пазаруване!