parfum Calvin Klein Encounter

автор: Виктория Кристиан

Calvin Klein Encounter

парфюм за силни и уверени в себе си мъже

 

Calvin Klein Encounter
Calvin Klein Encounter


   Мъжкият парфюм Calvin Klein Encounter определено не е за всеки. Ароматът е твърде специфичен и никак не е чудно, че отзивите за парфюма са толкова противоречиви...

Calvin Klein е сред най-известните марки не само в света на модата, но и в областта на елитната парфюмерия и козметика. Продуктите на компанията се радват на голяма популярност и внушителен обем на продажбите. Дали обаче новият мъжки парфюм Encounter съответства на високите стандарти, с които сме свикнали, или е просто един нелош, но не особено интересен аромат, който бързо ще бъде забравен? Мъжът, за когото е предназначен парфюмът Calvin Klein Encounter е различен, не е като всички останали. Той е със силен характер, уверен в себе си, сдържан и същевременно - привлекателен по някакъв необясним, загадъчен начин. Encounter е със свеж мирис, с лек привкус на екзотичност, но ароматът по никакъв начин не може да бъде определен като лекомислен и безгрижно-жизнерадостен.
   Подобно на представения от нас наскоро ексклузивен мъжки парфюм Tom Ford Noir, тоалетната вода на Calvin Klein определено носи в себе си нотка на загадъчност, на някакво неизказано обещание. Композицията е интересна, но предизвиква нееднозначни оценки от страна на потребителите, които вече са се запознали с този аромат. Характер на парфюма: мъжествен и същевременно - изискан, съчетаващ съвременни и ретро-ноти. Група аромати: дървесни, ориенталски. Горна нота - ром, кардамон (Elettaria cardamomum, пикантна ароматна подправка от семейство Джинджифилови) и мандарина, средна нота - черен пипер, египетски жасмин, пачули (храст от семейството на ментата) и коняк, базова нота - дърво Агар (вечнозелено дърво, растящо в джунглите на Юго-Източна Азия, използва се ароматната смола, която се образува при специфични условия), кедър и мускус. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: края на лятото/есен, вечерен (но не е строго официален)/универсален. Страна производител: САЩ. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Calvin Klein Encounter - тоалетна вода за мъже. В случай, че ви интересуват и други парфюми (дамски или мъжки) - можете да потърсите нещо интересно за вас в съдържанието на блога.
   Парфюмът Encounter на Calvin Klein е представен за първи път през миналата 2012 година и без особени затруднения се намира на българския пазар. Можете да го купите поне от няколко наши магазина за парфюмерия. В случай, че не успеете да го намерите, или просто не разполагате с излишно време - можете да поръчате онлайн от надежден интернет магазин за парфюми.

   Цена на мъжкия парфюм Calvin Klein Encounter, отзиви и мнения

   Тоалетната вода за мъже на Calvin Klein бе сред номинираните от италианската Академия на парфюмите, но мнението на журито не се оказа достатъчно благосклонно и Encounter не успя да спечели първото място. Отзивите на потребителите, които вече са закупили този парфюм, също са достатъчно противоречиви: "Купих го за брат ми, но не съм сигурна, дали ще му хареса - струва ми се малко груб...", "Ужасен крещящ ретро аромат - ром, коняк, пресилено мъжкарски мирис. Да не би да сме се върнали в 70-те години на миналия век?", "Парфюмът е стегнат и сдържан, но не и примитивен. Представям си полковник с прошарена коса и мустаци...", "Encounter не е за всеки, ще го оценят любителите - тези, които разбират от парфюми. Определено не е за глезени хлапета", "На мен много ми хареса. Мъжът ми с удоволствие се парфюмира с него.", "Омагьосващ, необикновен аромат. Браво на Calvin Klein - отново нещо интересно и различно от другите". Цените на мъжкия парфюм Calvin Klein Encounter варират в зависимост от количеството, което смятате да купите. На разположение са флакони от 30, 50 и 100 ml. Към момента на написване на обзора най-ниската цена, на която можете да купите парфюма, е 55 лв. Редовните клиенти по традиция получават отстъпка, не е изключено да попаднете и на изгодна промоция, така че проверете актуалните предложения - дано да имате късмет. Приятно пазаруване!