Parfum Gucci Premiere

автор: Виктория Кристиан

Gucci Premiere


нов дамски парфюм на Gucci в красив и стилен флакон



Gucci Premiere
Gucci Premiere


    Gucci Premiere бе представен през втората половина на 2012 година и в момента е сред актуалните предложения на нашия пазар. Описват го като "звезден". Флаконът на парфюма наистина е много красив и стилен. Каквъв е ароматът обаче? Дали зад красивата фасада не се крие нещо посредствено и безинтересно? Да видим подушим...
В случай, че този парфюм ви е познат - предлагам ви да погледнете съдържанието на блога, може би ще откриете нещо интересно за вас. А сега нека преминем към описанието на дамския парфюм Premiere. Без съмнение Gucci е една от най-известните и престижни марки в света на модата. Напълно естествено е това, че новият парфюм Gucci Premiere на италианската модна къща е вдъхновен от ослепителния блясък на прожекторите и неустоимия шик на звездите, дефилиращи по червения килим. Композицията на аромата е построена по такъв начин, че да допълва и затвърждава образа на непристъпната, преуспяла и независима жена. В този изискан парфюм ще доловите изтънчена елегантност и нотка на грациозна загадъчност. Той ще ви придаде неповторим чар и стил. Ще ви накара да се почувствате звезда. Ще предизвика възхищението на господата около вас. Вие просто сте обречена на успех, винаги и във всичко именно вие ще бъдете Първа. Това е посланието на Gucci Premiere. За вас остава само да последвате пътя на успеха и нека всяка ваша стъпка бъде като първата стъпка на червения килим.
   Парфюмната вода Gucci Premiere на Gucci е със силно послание, ароматът е абсолютно недвусмислен - той ясно изразява независимия и силен характер на своята притежателка. Той кара околните да затаят дъх и да се преклонят пред вас. Неслучайно и флаконът на парфюма  е изпълнен в този лаконичен стил - формата е опростена, но същевременно елегантна, стъклото е непрозрачно, наподобява злато - символ на власт и влияние. Самият аромат, както вече споменахме, изразява сила и увереност, придава самочувствие и дори - едва доловима нотка на надменност. Характер на парфюма: елегантен, стилен и шикозен, определено не е "за всеки ден". Група аромати: дървесно-мускусни, флорални. Горна нота - бергамот (малък цитрусов плод, култивира се основно в Калабрия) и портокалов цвят, средна нота - бели цветя и мускус, базова нота -   дървесни ноти и аромат на кожа. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: вечерен/за официални случаи, за по-прохладните месеци от годината. Страна производител: Франция. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Gucci Premiere - парфюмна вода за жени.
   Mожете да закупите новия дамски парфюм на Gucci  във флакон от 30, 50 или 75 ml. В случай, че не го откриете във вашия предпочитан парфюмериен магазин, имате възможност да го поръчате онлайн от интернет магазин за парфюми. Този вариант има предимството, че ще ви спести време, а и пари. По традиция ще ви обърнем внимание, че е възможно да попаднете на примамливо ниска цена, но това обикновено е индикация, че става дума за имитация. Съветваме ви да пазарувате само от надеждни доставчици, които гарантират качеството и произхода на предлаганите от тях парфюми.  

   Цена на Gucci Premiere, отзиви и мнения

   Както можете да се убедите на примера на представения миналият път противоречив дамски парфюм Guerlain La Petite Robe Noire, не винаги мненията на специалистите съвпадат с отзивите на обикновените потребители. Възможно е Premiere на Gucci да не допадне на всеки. Причините за различията в мненията са разнообразни. Преди всичко - всяка една от нас има своя уникален вкус и предпочитания. Освен това, от голямо значение е и типът на вашата кожа, моментното ви физическо и емоционално състояние, сезонът. Вижте отзивите на дами, които вече са закупили Gucci Premiere, но задължително се доверете и на собственото си обоняние. И така, ето част от мненията за парфюма: "На мен ми се стори твърде рязък и властен, това е по-скоро мъжки аромат", "Разкошен и изискан, но не е ежедневен, подходящ е за по-специални случаи и официални срещи", "Едно към едно с Givenchy Play for Her, нищо интересно. Очаквах нещо по-различно", "Замалко щях да се разочаровам, но с течение на времето разкрих тайната на Premiere. Силата му е в дървесните ноти, чудесно ухае на кожата ми, но само когато съм спокойна и уверена в себе си. Когато се вълнувам, или времето е по-топло, ароматът става по-рязък и агресивен, излъчва някаква нетипична за мен властност".  
Цените на парфюмната вода на Gucci зависят естествено от ценовата политика на конкретния парфюмериен магазин. В случай, че предпочетете да купите този аромат от някой интернет магазин за парфюми - не забравяйте да се поинтересувате, какви са условията за доставка. Към момента на написване на тази статия най-ниската цена за 30 ml Gucci Premiere e 75 лв. Разбира се, не е изключено да попаднете и на по-изгодно предложение - дано да имате късмет!