Parfum Hugo Boss Hugo Red

автор: Виктория Кристиан


Hugo Red


нов мъжки парфюм на Hugo Boss от 2013 година



Hugo Boss - Hugo Red
Hugo Red


   Представеният само преди няколко месеца нов мъжки парфюм с лаконичното наименование Hugo Red е предназначен за съвременния динамичен млад мъж. Дизайнерите на Hugo Boss са избрали изпълнения с енергия червен цвят за оформлението на флакона. Той призовава към движение и действие, подхранва пламъка на стремежа към успех...
Въпреки че е съвсем нов - от тази, 2013 година, възможно е вече да сте си закупили този парфюм на Hugo Boss. В такъв случай можете да разгледате картата на сайта и да си изберете някой непознат аромат. За тези, които все още не са попадали на него - ето кратко описание на тоалетната вода за мъже Hugo Red. В това ухание по невероятен начин се преплитат усещането за енергия, екзотика, чувственост и неустоим магнетизъм. Парфюмът излъчва вълни на мъжка сила и страст и без съмнение ще допадне на младите авантюристи, които смело си проправят път в живота, дръзко нарушавайки архаичните правила и традиции. Именно за тях е новият Hugo, предлагащ една оригинална и дръзка композиция с динамичен и ярък аромат.
   Тоалетната вода за мъже Hugo Red на Hugo Boss е с интересен и сложен многопластов аромат. Тя е израз на чистата мъжка сексуалност и чувственост и без съмнение ще подчертае вашия уникален и запомнящ се стил. Характер на парфюма: подчертано мъжествен, дързък и предизвикателен, сексуален. Група аромати: ориенталско-пикантни. Горна нота - галбанум (етерично масло със специфичен мускусен аромат, което се получава чрез дестилация на смола, получена на свой ред от растение с произход Иран и други страни от Близкия Изток), греипфрут и розов пипер, средна нота - ананас, кедър и ревен, базова нота - семена от тонка (бобово растение, разпространено в Бразилия, Гвиана и Венецуела) и амбра, също така се усещат и специфични метални нотки, прокрадващи се на фона на основната композиция. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: ежедневен/спортен/клубен, пролет/лято/есен. Страна производител: Германия/Великобритания. Година: 2013. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Hugo Red от Hugo Boss - тоалетна вода за мъже.
   Откъде можете да купите Hugo Red? Най-изгодна е покупката от надежден интернет магазин, предлагащ маркови парфюми с доказано качество и произход. Известните интернет магазини за парфюми не могат да си позволят да загубят авторитета и позициите си на пазара, затова следят за качеството и произхода на предлаганата парфюмерия. Същевременно цените са по-ниски, в сравнение с магазините, които не търгуват онлайн, тъй като се спестяват разходите за заплати на персонал и наем на търговска площ.   

   Цена на Hugo Red, отзиви и мнения

   Подобно на дамския парфюм Gucci Premiere, новата тоалетна вода от 2013 година на Hugo Boss получава нееднозначни отзиви от потребителите. От голямо значение са както предварителните нагласи и очакванията ви за този мъжки аромат, така и умението (и възможността) да използвате различни парфюми в зависимост от конкретната ситуация. Ето ги, впрочем, и част от мненията на клиенти, които вече са закупили Hugo Red: "Хареса ми. Изтънчен аромат. Усеща се нотка на пипер. Има нещо огнено в него", "Има нещо интересно в този парфюм, но ми се струва подходящ по-скоро за малолетни фукльовци, "бройкащи" мацки в нощните клубове. Не е за мен", "Ананас? Много мъжествено, няма що!", "В началото прилича на Baldessarini Del Mar, но след като се усети ароматът на ананас, тонка и амбра, мирисът става твърде сладникав. Няма я тази закачлива свежест, характерна за Hugo, която добре се усеща при Just Different. Съвременен "клубен" аромат за млади свалячи, които се връзват на ярки и кресливи реклами", "Поредната класика на Hugo Boss, малко по-мек, но изключително приятен аромат".  
Цените на Hugo Red зависят от количеството, което смятате да купите, както и от това, кой магазин за парфюми ще изберете. Ароматът е на разположение във флакони от 40, 75 и 150 ml. Към момента на написване на този обзор най-ниската цена, на която можете да закупите новия парфюм на Hugo Boss е 71 лв. за 40 ml. Напълно е възможно обаче да попаднете и на по-изгодна оферта, така че проверявайте редовно предложенията на конкурентните магазини за парфюми. Приятно пазаруване!