Parfum Prada Luna Rossa

автор: Виктория Кристиан

Luna Rossa от Prada

парфюм за жизнерадостни и динамични мъже

 

 

Prada Luna Rossa
Prada Luna Rossa


   Luna Rossa е нов аромат от Prada, един от номинираните за най-добър мъжки парфюм на 2013 година. Дело на парфюмера Daniela (Roche) Andrier, Prada Luna Rossa бързо се нареди в списъка на най-предпочитаните мъжки парфюми. Нека видим - защо...

В случай, че този аромат ви е познат - други актуални парфюми можете да изберете, ако хвърлите един поглед на съдържанието на сайта, или използвате указателя в дясната част на страницата. За тези от вас, които още не са имали удоволствието да се насладят на това свежо благоухание - ще се опитаме да го опишем накратко с думи. Prada Luna Rossa е замислен като символ на добрия вкус. Същевременно парфюмът е много свеж, отличава се със своя модерен пикантен аромат. Това го прави подходящ за съвременните динамични млади мъже с жизнерадостен и непринуден характер, тъй като по естествен начин ще подчертае тяхната дързост и сексуалност и без съмнение ще привлече вниманието на представителките на нежния пол. Наистина ярък и динамичен, Luna Rossa ще ви ободри и ще ви зареди с енергия. Вдъхновен от ветроходния спорт, този мъжки парфюм ще ви навее представата за морския бриз, вечното движение на вълните и свободата на необятния простор, като ви мотивира да се стремите към нови завоевания.
   Новата тоалетна вода за мъже на Prada е съвременна и оригинална интерпретация на класически аромати, които преливат по неподражаем начин. Мирисът на Luna Rossa, подобно на представения неотдавна Versace Eros включва модерна нотка, благодарение на използването в състава на композицията на молекули амброксан и амбретта. Характер на парфюма: леко пикантен, сексуален и същевременно - стилен и елегантен. Група аромати: фужерови, цитрусови. Горна нота - лавандула и горчив портокал, средна нота - мента и мускатен конски босилек (Salvia sclarea, разновидност на градинския чай), базова нота - амброксан (синтетично органично съединение от групата на феромоните, придава на парфюмите изразен мускусно-амбров акцент с дървесна нотка) и амбретта (синтетичен компонент, получава се чрез екстракция от семената на вечнозеления храст Abelmoschus moschatus, заместител на натуралната амбра). За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: универсален. Страна производител: Италия. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Prada Luna Rossa - тоалетна вода за мъже.
   Можете да купите тоалетната вода Luna Rossa на Prada от редица интернет магазини за парфюми. Предимството на подобна поръчка е, че пестите време - парфюмът ще бъде доставен на посочен от вас адрес в удобен за вас час. Също така, ще ви струва и по-евтино, тъй като в цената не се включва допълнителен процент за заплати на консултант-продавачите и покриване на наема за търговска площ, обичаен за парфюмерийните магазини, които не търгуват онлайн.

   Цена на Prada Luna Rossa, отзиви и мнения

   Въпреки че Luna Rossa не успя да спечели голямата награда на Accademia del Profumo, все пак новият мъжки парфюм на Prada се представя повече от достойно и получи положителни отзиви от специалистите, а обикновените потребители, които вече са го закупили, са на мнение, че това е един от добрите съвременни мъжки парфюми. Ето и част от отзивите: "Приятен и чист аромат, вече ми е любим", "Чудесен свеж аромат, подходящ за влажния и топъл климат, в който живея", "Като жена мога да кажа, че Luna Rossa е прекрасен мъжки парфюм. Купих го на моя сладур и се наслаждавам всеки ден", "Prada този път са прекалили малко с лавандулата, но иначе не е лош", "Парфюмът е с приятен пролетно-летен аромат. Хареса ми".
В момента Prada Luna Rossa е на разположение във флакони от 50 и 100 мл. Цените започват от 85 лв. за 50 мл. Едва ли ще намерите този мъжки парфюм на Prada на по-ниска цена, освен ако не попаднете на имитация. Разбира се, чувствайте се свободни да потърсите в интернет най-изгодната за вас оферта. Напълно е възможно да попаднете на някоя от специалните промоции, така че проверявайте предложенията на интернет магазините за парфюмерия редовно. Приятно пазаруване!