Parfum Versace Eros

автор: Виктория Кристиан

Eros на Versace

оригинален мъжки парфюм в стилен флакон

 

 

Versace Eros
Versace Eros


   Мъжкият парфюм Eros е най-новото предложение от серията оригинални парфюми на Versace. За пореден път дизайнерите черпят своето вдъхновение от древногръцката митология. Новият аромат Versace Eros, създаден през 2012 година, е инспириран от образа на бога, олицетворяващ чувствената любов. Звучи обещаващо, но отзивите за Eros (нямаме предвид божеството) са доста противоречиви. Да видим...

Versace Eros е първият от мъжките парфюми в нашия каталог, за който мненията на потребителите са толкова противоположни. Според официалните анонси, парфюмът на Версаче изразява по откровен начин мъжката сексуалност, той е символ на неудържимата страст, която завладява мъжа и го кара да реализира своите най-смели мечти и желания. Въпреки че Ерос по традиция се счита за бог на плътските удоволствия, за съвременните жени източникът на мъжката сексуалност не се крие само в мускулестото тяло. Огромна роля имат и силата на духа, увереността и вътрешната енергия на мъжа. Тази женска тайна е разкрита от известния парфюмер Aurelien Guichard, създател на едни от най-популярните парфюми в последните години (като например, дамския аромат Madly, номиниран за най-добър парфюм за 2013 година).
   По думите на Донатела Версаче, за рекламно лице на новия аромат е бил избран модел, който олицетворява истинския мъж - готов да се сражава и винаги постигащ своите цели, а Eros е аромат за герои. Характер на парфюма: предизвикателно-сексуален и изпълнен с енергия. Група аромати: дървесно-фужерови. Горна нота - мента, лимон и зелена ябълка, средна нота - здравец, семена от тонка (бобово растение, разпространено в Бразилия, Гвиана и Венецуела) и амброксан (синтетично органично съединение от групата на феромоните, придава на парфюмите изразен мускусно-амбров акцент с дървесна нотка), базова нота - ветивер (тревисто растение, разпространено в Индия, Индонезия, Китай, Япония и др. страни), кедър, дъбов мъх и ванилия. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: за по-студените месеци от годината, вечерен. Страна производител: Италия. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Versace Eros - тоалетна вода за мъже.
   Откъде можете да купите мъжкия парфюм Eros на Versace? Новата тоалетна вода за мъже на Версаче се предлага в стилен и запомнящ се флакон с оригинална форма, лесно ще откриете парфюма сред останалите предложения на големите парфюмерийни магазини. Златистата глава на Горгона Медуза красиво контрастира с тюркоазения цвят на флакона и капачката. Оригиналният дизайн прави парфюма изключително подходящ в качеството му на стилен подарък, подобно на представения наскоро дамски парфюм Valentino Valentina. Имайте предвид и възможността да поръчате "Eros" по Интернет. Това ще ви позволи да спестите както време, така и средства - интернет магазините за парфюми нямат разходи за наем на търговска площ, не плащат и заплати на голям щат консултант-продавачи и помощен персонал. Това им позволява да поддържат забележимо по-ниски цени на предлаганите парфюми.

   Цена на Versace Eros, отзиви и мнения

   Отзивите на специалистите за "Eros" са предимно положителни. Същото обаче не може да се каже за мненията на обикновените потребители, които са диаметрално противоположни. Ето и част от тези отзиви: "Миризмата на този парфюм на Versace не отговаря на рекламата. Подходящ е не за гладиатори, а за 18-20 годишни младежи, забавляващи се в някой престижен нощен клуб. Твърде силно се усеща ароматът на ванилия, което го прави сладникав", "Хареса ми - "Eros" се отличава със силна и устойчива миризма, много е подходящ за вечерни партита", "Новата тоалетна вода на Версаче е новият провал на Версаче - в нея няма и една естествена съставка, ароматът е изкуствен и неприятен за мен. Съжалявам, че го купих", "Не е нещо страхотно, но не е и чак толкова ужасен - обикновен мъжки парфюм. Става", "Колежките го одобриха, на мен също много ми харесва. Чудесен парфюм за вечерта".
   Шарен свят - разни хора, разни вкусове. Определено обаче няма да сгрешите, ако ползвате "Eros" през по-хладните месеци. Не напразно споменахме в статията "Избор на парфюм", че един от факторите, които трябва да имаме предвид при избора, е и сезонът. Някои аромати са по-подходящи за зимата, други най-добре разкриват своята същност през лятото.

Тоалетната вода Eros на Versace се предлага на различни цени, в зависимост от количеството, което смятате да купите. Може би е добре да не купувате голям флакон, ако не сте сигурни, дали парфюмът ще ви допадне. Като за начало можете да поръчате за проба 30 ml. Най-ниската цена към момента на написване на обзора е 45 лв. Versace Eros се предлага и във флакони от 50, 100 и 200 ml. Редовните клиенти получават отстъпки, проверявайте и за специални промоции - напълно е възможно да закупите парфюма на по-изгодна цена. Приятно пазаруване!