Parfum Kenzo Madly

автор: Виктория Кристиан
 

Дамски парфюм Kenzo Madly Kenzo!


дамски парфюм Kenzo
Kenzo Madly


   Днес ще ви запознаем с един от най-новите дамски парфюми - Madly Kenzo! на известната модна и парфюмерийна къща Kenzo. Съвременните еманципирани и предприемчиви красавици с пренебрежение биха се отнесли към скучните и еднообразни за тях благоухания, присъщи на класическата школа в парфюмерията. Именно за тях е създаден шедьовърът Kenzo Madly Kenzo! - уникално съчетание от аромати, отразяващи противоречивата и сложна женска същност. Нека се опитаме да го опишем...
За разлика от мъжкия парфюм Aqva Marine на Bvlgari, парфюмът на Kenzo разказва за вълната от емоции, надигащи се от дълбините на женското сърце. Емоции, на които не може да се устои. Това са чувства, които вдъхновяват жената, освобождават я от условностите на сивото ежедневие и я тласкат понякога към безразсъдни постъпки. Постъпки, които правят живота ни по-красив и вълнуващ. Неслучайно символ на парфюма Madly са ефирните и нежни разноцветни пеперуди. Този образ чудесно пресъздава характера на жената, на която е посветен този аромат - независим и свободен, допускащ в живота и нотка на безразсъдство. Не е случайна и английската
думичка madly в названието на парфюма.
   Влюбеност и любов - начало и продължение на една вълшебна приказка. Именно затова парфюмерът Aurelien Guichard създава два варианта на този аромат - Eau de Toilette и Eau de Parfum (най-популярните видове парфюмерийни изделия). Тоалетната вода Madly Kenzo отразява пробуждането на лекото и безгрижно чувство на влюбеност, а парфюмната вода Madly Kenzo пресъздава завладяващата и неустоима сила на страстната любов. Подобна буря от емоции често ни завладява през пролетта, това е и сезонът, за който е най-подходяща тази благоуханна композиция.
   Характер на парфюма: вдъхващ енергия и чувство на възторг. Група аромати: флорални, ориенталски. EDT: горна нота - круша и личи (екзотичен плод с произход Китай), средна нота - хелиотроп (цвете от Южна Америка) и жасмин, базова нота - мускус и кедър. EDP: горна нота - портокалов цвят, средна нота - хелиотроп и роза, базова нота - кедър, тамян и ванилия. За коя част от денонощието е подходящ: дневен/вечерен. Страна производител: Франция. Година: 2011. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Madly Kenzo! от Kenzo - тоалетна вода (EDT) и парфюмна вода (EDP) за жени.
   Откъде можете да купите Kenzo Madly Kenzo!? Това е сравнително нов аромат и е по-трудно да го намерите в магазините за парфюмерия. Толкова по-добре - ако успеете да го закупите, със сигурност ще бъдете различна и вълнуващият спомен за вас задълго ще остане запечатан в съзнанието на околните. Удобен и лесен начин да получите този парфюм е да го поръчате онлайн от интернет магазин - без допълнителна надценка за заплати на персонала (един от главните недостатъци на "реалните" магазини за парфюми). Ако се колебаете дали този аромат е вашият -  можете да изберете друг парфюм от Съдържанието.

   Цена на Madly Kenzo, отзиви и мнения

   Парфюмът на Kenzo бе сред номинираните за най-добър женски парфюм на 2013 година от италианската академия на парфюмите Accademia del Profumo. Вярно, не успя да спечели парфюмерийния Оскар, но получи добри отзиви от специалистите и заслужено се радва на голяма популярност сред представителките на нежния пол. В интерес на истината, мненията на дамите, които вече са пробвали Madly, не са единодушни, но това е естествено - всеки има своите предпочитания и индивидуален вкус. Ето някои от тези мнения: "Най-после нещо ново и различно при дамските парфюми. Страхотен е!", "Този аромат е твърде мъжки за моя вкус, не ми допадна.", "Долавя се нотка на агресивност, присъща на мъжките аромати, но на мен точно затова ми харесва - зарежда ме с енергия и ме кара да се държа предизвикателно.", "Първоначално не ме впечатли, заради нотката ванилия, но след това почувствах свежестта на кедъра...", "Уникален парфюм. Най-после намерих моя аромат!".
Цената на Madly Kenzo! зависи от няколко фактора, например - от това, какъв вариант за покупка ще изберете. От значение е и количеството - цената за 30 ml изглежда по-ниска, но в действителност флаконът от 80 ml ще ви излезе по-евтино. Разбира се, за да се застраховате, преди да купите голям флакон Madly е добре да поръчате по-малко количество за проба. Най-ниската цена за 30 ml Madly Kenzo! в момента е 60 лв. Не е изключено да попаднете и на по-изгодна оферта и да успеете да купите парфюма на по-ниска цена. Проверете - и дано да имате късмет!