Parfum Valentino Valentina

автор: Виктория Кристиан

 

Valentina от Valentino

дамски парфюм с изискан аромат в изящен флакон

 

Valentino Valentina
Valentino Valentina


   Дамският парфюм Valentina на известната италианска модна къща Valentino е създаден от талантливите парфюмери Alberto Morillas и Olivier Cresp. Оригиналният и запомнящ се аромат бързо превърна Valentino Valentina в един от най-популярните и продавани дамски парфюми в света. Ще се опитаме да опишем това удивително благоухание с думи...

Парфюмът на Valentino е сред най-изящните и интересни предложения, включени в нашия каталог. Представете си улиците на Рим. Свежият нощен въздух е напоен с усещането за предстояща вълнуваща среща. Тайнствена непозната привлича погледите на случайните минувачи. Тя е млада, прекрасна и съблазнителна - истинско въплъщение на идеала за женска красота. Вълшебното видение бързо се разтваря в сумрака, прорязан от ярките светлини на Вечния град и оставя след себе си удивително свеж и омагьосващ мирис. И едно име - Valentina. Както и копнежа да срещнеш отново Очарователната Непозната...
   Трудно е да опишем с думи парфюмната вода на Valentino. Тя притежава наистина необичаен многопластов аромат. В този парфюм има всичко - чиста женственост и нежност, изтънчена изисканост и капчица екстравагантност. Valentino Valentina безусловно ще бъде подходящ избор за дамите, които желаят да бъдат забелязани от мъжа, който им е харесал.
   Характер на парфюма: изискан и женствен, стилен и същевременно - чувствен. Група аромати: флорално-плодови, ориенталски. Горна нота - трюфели и бергамот, средна нота - портокалов цвят, жасмин, тубероза (екзотично нощно цвете с произход Мексико, от него се добива едно от най-скъпите парфюмерийни масла) и горски ягоди, базова нота - кедър, амбра и ванилия. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: за по-студените месеци от годината (ранна пролет, късна есен и зима), вечерен. Страна производител: Италия. Година: 2011. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Valentino Valentina - парфюмна вода за жени.

   Откъде можете да купите парфюма Valentina на Valentino? Парфюмната вода на Валентино се предлага в повечето от нашите големи парфюмерийни магазини. Ще я познаете лесно по красивия флакон, който е декориран с нежни цветя. Изящният дизайн на флакона прави парфюма изключително подходящ в качеството му на изискан подарък, подобно на представения наскоро мъжки парфюм Trussardi My Land. Не забравяйте за възможността да поръчате от надежден интернет магазин за парфюми. Предлагат се продукти с доказан произход, качеството е гарантирано, а покупката се осъществява бързо и лесно - можете да поръчате по телефона или Skype.

   Цена на Valentino Valentina, отзиви и мнения

   Специалистите дават най-висока оценка на този парфюм, отивите на потребители, които вече са го закупили, също са предимно положителни. Ето и част от тези мнения: "Ароматът е интересен - съчетание между ягода и жасмин, амбра и източни подправки. Струва ми се по-различен от обичайните парфюми на Valentino", "За моя вкус този парфюм е твърде тежък и сладникав", "Сладък, но не е твърде натрапчив - мек, нежен и чувствен. Подходящ за романтични натури", "Наскоро ми подариха Valentina, много ми хареса - отличен, изискан и вълшебен аромат. Това е моят парфюм!"
Парфюмната вода Valentina от Valentino се продава на цена от 70 лв. за 30 ml. Към този момент едва ли ще намерите по-ниска цена. Ароматът е на разположение също така и във флакони от 50 и 80 ml. Различните магазини имат различна ценова политика, в някои случаи доставката се заплаща отделно, така че внимателно преглеждайте предложенията в Интернет. Дано
попаднете на изгодна за вас оферта и успеете да купите парфюма Valentino Valentina на възможно най-ниска цена. Приятно пазаруване!