Parfum Trussardi My Land

автор: Виктория Кристиан

My Land на Trussardi


мъжки парфюм, създаден от жена



Trussardi My Land EDT
Trussardi My Land


   Мъжкият парфюм My Land на Trussardi е със съвременен аромат, който е поел в себе си традиционната италианска изисканост, удивително съчетание между сдържана елегантност и ярка чувственост. Тази композиция, създадена от популярната жена-парфюмер Alexandra Kosinski е въплъщение на изящество и изтънченост. Ето и подробностите...
Trussardi My Land е нов парфюм от 2012 година, предназначен за модерния млад мъж - енергична натура, която се стреми да получи максимума от живота. Същевременно тази тоалетна вода на Trussardi изгодно се отличава от останалите парфюми със своята сдържаност. My Land е чудесен избор за активните, успешни и независими мъже с твърд и последователен характер. Парфюмът ободрява и придава увереност в своите сили, това е ароматът на модерния мъж, който е запазил чувството за собствено достойнство и без да бъде твърде "ретро", успява да бъде елегантен кавалер, пазещ най-добрите традиции на миналото.
   Тоалетната вода за мъже My Land на Trussardi, създадена от жена-парфюмер, която много добре знае, какво ще се хареса на представителките на нежния пол, ще бъде достоен партньор на дамския парфюм Signorina, представен от нас наскоро. Това е една модерна стилна композиция, която изгодно ще подчертае силните черти на съвременния млад мъж.   
   Характер на парфюма: емоционален и стилен, удивително съчетание между дързост и уверена сдържаност. Група аромати: свежи, фужерови. (При нужда прочетете статията, посветена на различните аромати при парфюмите). Горна нота - зелена мандарина и бергамот, средна нота - теменуга, лавандула и calone (тези молекули придават на парфюма свежа флорална нотка с примес на морски бриз), базова нота - кашмеран (синтетично съединение, добавя приятен мускусен и дървесен мирис), ветивер (тревисто растение, разпространено в Индия, Индонезия, Китай, Япония и др. страни), семена от тонка (бобово растение, разпространено в Бразилия, Гвиана и Венецуела), аромат на кожа. Страна производител: Италия. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Trussardi My Land - тоалетна вода за мъже.
   Откъде можете да купите парфюма My Land на Trussardi? Това е аромат, получил известност заради престижната награда, връчена от италианската Академия на парфюмите. Вярно, наградата е за най-добър дизайн на флакона (наистина е много стилен), но и съдържанието напълно заслужава вашето внимание. Запомнящият се оригинален дизайн ще ви позволи лесно да намерите My Land сред многобройните предложения на парфюмерийните магазини. По традиция ще ви припомним, че покупката от надежден интернет магазин за парфюми ще ви спести както време, така и средства. При това - без всякакъв риск, стига да не се подвеждате от твърде ниските цени, характерни за така популярните напоследък реплики на марковите парфюми (които, впрочем, често са предпочитан вариант от потребителите с по-ограничен бюджет).

   Цена на Trussardi My Land, отзиви и мнения

   Според мнението на журито на тазгодишните награди на Accademia del Profumo, парфюмът на Trussardi заслужено получава наградата "Най-добър дизайн на флакона за 2013 година" при мъжките парфюми. А ето и отзивите за аромата на тоалетната вода за мъже My Land: "Аз съм жена, но този парфюм толкова ми хареса, че го купих за себе си", Свеж и морски, може би си внушавам, но ми навява представата за крайбрежието на Италия", "Съжалявам, но лично аз останах разочарован от My Land - нищо ново. Типичният "морски полъх", характерен за 90-те, преоткрит в последните години от редица парфюмери", "Не бих го нарекъл ярък и оригинален, но на мен ми допадна новия аромат на Trussardi. Купих го наскоро и съм напълно доволен".
   Разни хора - разни мнения. Не бива да разчитате само на отзивите, публикувани в Интернет и специализираните печатни издания - най-добре е да се запознаете с аромата на парфюма лично. Но ако желаете - потърсете друг подходящ за вас аромат (погледнете в съдържанието на блога).
Едва ли ще намерите тоалетната вода за мъже My Land на цена по-ниска от 48 лв. за 30 ml. Разбира се, различните интернет магазини за парфюми имат различна ценова политика. Цените зависят както от количеството, което смятате да купите, така и от това, дали в цената е включена доставката. Прегледайте внимателно офертите - дано да попаднете и на по-изгодно предложение. Trussardi My Land заслужава да му обърнете внимание, а оригиналният флакон на парфюма го прави изключително подходящ и в качеството на елегантен и изискан подарък.