Parfum Salvatore Ferragamo Signorina

автор: Виктория Кристиан

Signorina Salvatore Ferragamo 

най-добрият италиански парфюм за 2013 година

 

Signorina Salvatore Ferragamo
Salvatore Ferragamo Signorina

   Нежен, обаятелен и изкусителен - това е дамският парфюм Signorina на известната италианска марка Salvatore Ferragamo. Ярък коктейл от контрастни аромати, предназначен за кокетните чаровници, на които никой мъж не може да устои. Ето и подробностите...
Парфюмът Salvatore Ferragamo Signorina, най-новото постъпление в нашия каталог, се предлага в два варианта. Оригиналната парфюмна вода от 2011 година се определя като изящен и дързък, тънък и многопластов аромат. Композицията приятно дразни обонянието с взрив от ухания - червено френско грозде, мадагаскарски розов пипер и сочна свежа зеленина, окъпана от утринната роса. Предназначена е за елегантни и същевременно - дръзки и уверени в себе си особи. Тоалетната вода Signorina има по-нежен и лек аромат, особено уместен през пролетно-летния сезон. Композицията се открива с леки и свежи нотки на грейпфрут и личи. Следва пленителният аромат на роза, примесен с лек полъх на оризова пара. Идеален аромат за романтичните и нежни млади жени. Signorina Salvatore Ferragamo е еликсир от чиста женственост и обаяние, който изгодно се отличава от другите парфюми със своята изтънчена чувственост и неустоима сексуалност.  
   Характер на парфюма: свеж, ярък и женствен. Група аромати: плодови, флорални.

   EDP: горна нота - червено френско грозде и мадагаскарски розов пипер, средна нота - роза, жасмин и божур, базова нота - пачули (храст от семейството на ментата), панакота и мускус.
   EDT: горна нота - грейпфрут и личи (екзотичен плод с произход Китай), средна нота - роза и ориз, базова нота - млечен мус и кашмеран (синтетично съединение, тези молекули добавят приятен мускусен и дървесен мирис). Страна производител: Италия. Година: EDP - 2011, EDT - 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Salvatore Ferragamo Signorina - парфюмна вода (EDP) и тоалетна вода (EDT) за жени.

   Откъде можете да купите парфюма Signorina на Salvatore Ferragamo? Въпреки че е нов аромат, тоалетната вода Signorina спечели първа награда за най-добър италиански парфюм за 2013 година и заема достойно място до представения наскоро мъжки парфюм Acqua di Gio Essenza. Съответно марката Salvatore Ferragamo е победител в категорията "Най-добра италианска марка" при парфюмите. Едва ли ще имате затруднения при поръчката на този прекрасен дамски парфюм. В случай, че поръчате онлайн от надежден интернет магазин за парфюми, ще спестите не само пари, но и време, тъй като избраният продукт ще бъде доставен на указания от вас адрес, в удобен за вас час.

   Цена на Salvatore Ferragamo Signorina, отзиви и мнения

   Оригиналната парфюмна вода Signorina е сред най-популярните дамски парфюми, предлагани от известната италианска марка Salvatore Ferragamo. Многобройни почитателки (и почитатели) бързо спечели и новият аромат, специално разработен за новата тоалетната вода, пусната на нашия пазар в началото на 2013 година. Ето част от отзивите и мненията на представителки на нежния пол, които вече са закупили парфюма Signorina на Salvatore Ferragamo: "Много нежен, но устойчив аромат", "Отличен парфюм, нежен и женствен - той ми е любимият", "Купих си тоалетната вода Signorina наскоро. Отначало не ме впечатли - ароматът ѝ ми се стори твърде "скромен". Убедих се обаче, че този парфюм не остава незабелязан. Доволна съм, че го избрах". Между другото, най-надеждният начин хората около вас да ви забележат, е да се напръскате с Wode Paint. Много е оригинален, защото е... видим. Той е един от странните парфюми, за които писахме преди време.  
Цената на парфюма Salvatore Ferragamo Signorina зависи от това, кой от двата варианта ще предпочетете, както и от количеството, което смятате да поръчате. Цените започват от 55 лв. за 30 ml EDP. Редовните клиенти по традиция получават отстъпки, не забравяйте да проверите и за нови промоции. В случай, че имате колебания - поръчайте си за проба тестер с минимално количество Signorina на Salvatore Ferragamo и ако не ви допадне - можете да изберете друг аромат сред чудесните нови парфюми, пуснати в продажба през 2012 и началото на 2013 година. Приятно пазаруване!