Armani Acqua di Gio Essenza - най-добрият мъжки парфюм за 2013 година

автор: Виктория Кристиан

Giorgio Armani Acqua di Gio Essenza

най-добрият мъжки парфюм за 2013 година

 

Armani Acqua di Gio Essenza
Armani Aqcua Di GIO Essenza

   Новият мъжки парфюм Acqua di Gio Essenza от Giorgio Armani - това е експлозивен заряд от енергия и изтънчена чувственост, безотказно оръжие в арсенала на модерния мъж. Нека видим, дали наистина заслужено е получил титлата "Най-добър мъжки парфюм за 2013 година"...
През 1996 година световноизвестната търговска къща Армани представи станалия легендарен парфюм за мъже Acqua di Gio. Новата композиция Essenza, пусната в продажба през 2012 година, е достоен наследник на своя предшественик, който и до сега е сред най-популярните парфюми на италианската марка. Acqua di Gio Essenza подчертава силата на мъжкия характер, но същевременно се отличава и със своята чувственост. Упоителният аромат, предназначен за истинските мъже, ще ви навее представата за свежестта на далечна гора, ще предаде величието на чистата природа, недокосната от човешка ръка. Ще ви накара да чуете шептенето на клоните, докосвани от вятъра и ромона на поток, пробиващ си път между камъните, покрити със зелен мъх. С този парфюм на Армани мъжът ще се чувства свободен и независим, спокоен и уверен в себе си. Дизайнът на флакона подчертава посланието на оригиналната ароматна композиция със своята съвършена простота, изчистени линии и класически силует. Въпреки че е съвсем нов аромат, Essenza спечели първа награда в категорията "Най-добър мъжки парфюм за 2013 година" на италианската Академия на парфюмите и заема достойно място до другия победител - дамския парфюм Chanel Coco Noir.
   Armani Acqua di Gio Essenza е представител на парфюмите, които притежават многопластов аромат. Композицията се открива с добре осезаем полъх на грейпфрут, бергамот и водни акорди, набира сила с букет от цветни ноти и накрая се разлива по кожата с възхитителен дървесен мирис. Новата парфюмна вода на Армани наистина е есенция на уникалния мъжки характер. Тя вселява чувство на увереност в себе си, зарежда с енергия, която се подсилва от усещането за близост с първозданната природа. Специфична особеност на оригиналната Essenza е включването на внасящите нотка на прохлада cascalone-молекули, които сякаш ви потапят в чиста изворна вода, последвани от взривното действие на силния аромат на цветя, подчертан от молекулите paradisone. Както винаги - продуктите на Armani си остават един добър избор за съвременния мъж.  
   Характер на парфюма: ярък, енергичен и чувствен. Група аромати: флорални, дървесни, акватични. Горна нота - грейпфрут и бергамот, средна нота - жасмин, босилек и градински чай, базова нота - мускус, амбра, кедър, пачули (храст от семейството на ментата), ветивер (тревисто растение, разпространено в Индия, Индонезия, Китай, Япония и др. страни). За коя част от денонощието е подходящ: универсален. Страна производител: Италия. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Armani Acqua di Gio Essenza - парфюмна вода (EDP) за мъже.

   Откъде можете да купите парфюма Acqua di Gio Essenza? Няма да имате проблеми да закупите парфюма на Armani от някой от големите ни парфюмерийни магазини. Не забравяйте обаче и за възможността да поръчате онлайн от надежден интернет доставчик - ще ви излезе значително по-евтино, а при това ще спестите и ценно време. А други интересни предложения можете да изберете от каталога.

   Цена на Armani Acqua di Gio Essenza, отзиви и мнения

   Наистина, рекламата е излишна. Essenza действително е достоен наследник на класическия
Acqua di Gio, като в някои отношения дори го превъзхожда. Не случайно този аромат е избран за най-добър мъжки парфюм на 2013 година. Отзивите на специалистите са повече от положителни, а очевидно и много мъже вече са намерили отговора на последния от десетте въпроса, свързани с избора на парфюм. Ето и мненията на някои потребители, които вече са го закупили: "Това е Армани. Друго не ви трябва", "Не допускайте хората да се приближават твърде много, защото постоянно ще ви питат - какъв е този чудесен парфюм", "По-интензивен е от стария Acqua di Gio, но не прекалено. Свеж е", "Новият парфюм на Armani е добър помощник в съблазняването на жените. Доволен съм!" 
Цените на парфюмната вода Armani Acqua di Gio Essenza варират в достатъчно широки граници и зависят както от количеството, което смятате да закупите, така и от това, дали парфюмът е оригинален или имитация. В повечето случаи можете да закупите 75 ml на цена около 150 лв. Възможно е да попаднете обаче и на по-изгодно предложение. За целта просто трябва да проверите актуалните в момента оферти за Acqua di Gio Essenza. Може би ще останете приятно изненадани. Приятно пазаруване!