дамски парфюм Roberto Cavalli Acqua

автор: Виктория Кристиан

Acqua от Roberto Cavalli

нов дамски парфюм от 2013 година

 

парфюм Roberto Cavalli Acqua
Roberto Cavalli Acqua
 

   Здравейте, уважаеми ценители на изтънчените маркови парфюми. Днес ще ви представим един съвсем нов аромат от 2013 година - дамския парфюм Roberto Cavalli Acqua. Неговата композиция се отличава със своята простота и непретенциозност, но съставките са подбрани толкова удачно, че в резултат имаме един прекрасен женствен и елегантен аромат, който несъмнено заслужава вашето внимание...

Съвсем наскоро в парфюмерийните магазини най-после се появи дамският парфюм Acqua на Roberto Cavalli. В красивия флакон сякаш по вълшебен начин се смесват цветовете на лазурното небе и тюркоазените морски вълни. За разлика от много други парфюми, като например представения наскоро Spicebomb на Viktor & Rolf, включващи в композицията си поне десетина съставки, ароматът на Acqua не е толкова сложен и многопластов. Това е смел ход от страна на парфюмера Louise Turner. По нейните собствени думи, замисълът ѝ е новият дамски парфюм Acqua да навява асоциации със свежия средиземноморски бриз. Ароматът е изтънчен и вълнуващ. Усещане за лекота, ефирна чистота и лаконичност на композицията - това са основните отличителни черти на парфюма, който тя е създала за Roberto Cavalli. Въпреки малобройните си съставки, благоуханието на парфюма ще ви изненада със своята наситеност и интересни преходи. Началните нотки на Roberto Cavalli Acqua са нежни и трогателни, наистина създават усещането за ефирна чистота и свежест. Следва подчертано женственият аромат на момина сълза и накрая композицията завършва с нота на мускус, която придава по-голяма динамика и добавя в букета заряд от неустоима чувственост и сексуалност. Определено тоалетната вода Roberto Cavalli Acqua обещава да бъде един от интересните дамски парфюми на 2013 година. Разбира се, чувствайте се свободни да прегледате и останалите парфюми, включени в нашия онлайн каталог. Връзки към техните подробни описания ще намерите ако прегледате картата на сайта. Но, нека да се върнем към Acqua на Roberto Cavalli.
   Характер на парфюма: нежен и женствен, с ненатрапчиво загатната сексуалност. Група аромати: флорални, акватични. Горна нота - жасмин, цитрусов и акватичен аромат, средна нота - момина сълза, базова нота - мускус. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: пролет/лято, ежедневен. Страна производител: Италия. Година: 2013. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Roberto Cavalli Acqua - тоалетна вода за жени. В случай, че ви е трудно да изберете подходящ за вас аромат, вероятно от полза ще ви бъде да се запознаете с няколкото основни правила при избора на парфюм. Сега да продължим нататък.
   Въпреки че е нов аромат, Acqua вече се радва на достатъчно голяма популярност сред представителките на нежния пол, особено сега - в разгара на лятото. Не е изключено да не успеете да откриете тоалетната вода на Roberto Cavalli в магазина за парфюмерия, който обикновено посещавате. В случай, че не ви се чака, докато получат отново парфюма и ви се иска да го купите по-скоро - просто го поръчайте онлайн от интернет магазин за парфюми. Лесно, бързо и удобно - това са трите основателни причини да го направите. Парфюмът може да бъде доставен на указан от вас адрес, в удобно за вас време - това е съвременният начин за пазаруване.

   Цена на дамския парфюм Roberto Cavalli Acqua, мнения и отзиви

   Вероятно ви е интересно да узнаете, какви са отзивите за парфюма. Не забравяйте обаче, че всеки има свое собствено мнение, основаващо се на личните, чисто субективни предпочитания. За един и същ парфюм мненията могат да бъдат диаметрално противоположни. Ето част от тозивите на потребители, които вече са закупили Acqua, но все пак не бързайте с окончателните изводи, преди да пробвате тоалетната вода на Roberto Cavalli лично: "Парфюмът не е лош, но не ме впечатли особено. Очаквах нещо по-различно - по-свежо, с повече нюанси", "Чудесен аромат, веднага събужда спомени за почивката, която изкарах в Италия - топлите ласкави вълни на морето, свежия вечерен бриз...", "Не разбирам, защо е такава цената? Според мен този обикновен аромат не си заслужава парите. Парфюмът би трябвало да бъде по-евтин", "Пирамидата на ароматите очевидно не включва много съставки, но за сметка на това всеки си е на мястото. Чудесен дамски парфюм за
пролетно-летния сезон - лек, нежен и приятен. Много ми хареса".

Цените на тоалетната вода Acqua от Roberto Cavalli зависят от големината на флакона, (30, 50 или 75 ml), както и от ценовата политика на съответния парфюмериен магазин. Флакон от 30 ml можете да купите на цена от около 70 лв. Не е изключено да попаднете и на по-изгодно предложение, което ще ви даде възможност да купите парфюма по-евтино, но не забравяйте, че твърде ниската цена обикновено е индикатор за това, че става дума за реплика на оригиналния парфюм. Преглеждайте внимателно предложенията на различните интернет магазини и дано да имате късмет!