parfum Viktor & Rolf Spicebomb

автор: Виктория Кристиан

Spicebomb от Viktor & Rolf

мъжки парфюм с награда "Най-добър нов аромат" за 2013 година

 

 

Viktor & Rolf Spicebomb
Viktor & Rolf Spicebomb
 

   Добре дошли на страниците на Парфюмите - нашият онлайн каталог за оригинални дамски и мъжки парфюми. Представяме ви Viktor & Rolf Spicebomb - победител в номинациите за най-добър мъжки парфюм на 2013 година. Експлозивният заряд от аромати, скрит в оригиналния флакон на Spicebomb, помете конкурентите и спечели овациите на строгото жури. Дизайнерският дует Viktor & Rolf отново е на висота. Но дали всички потребители споделят мнението на журито? Дали не се чуват и някои недотам ласкави отзиви? Ако ви е интересно да узнаете - прочетете цялата статия докрая...

И така, в случай, че проявявате интерес към новия мъжки парфюм Viktor & Rolf Spicebomb, в следващите редове ще получите за него най-подробна информация. Възможно е да сте попаднали на тази страница случайно - тогава може би ще ви заинтригува някой от останалите парфюми, включени в нашия каталог. Пълен списък ще намерите в нашето ароматно съдържание. Сега нека да разгледаме новото предложение на Viktor & Rolf. Наистина, флаконът на Spicebomb, с формата на ръчна граната, е много оригинален и напълно съответства на названието на парфюма. За нас обаче по-голям интерес представлява неговото съдържание. Наистина ли е толкова взривоопасно? Ако съдим по съставките, би трябвало да е така. Редица престижни организации, като Cosmetic Executive Women, Inc., Fragrance Foundation UK и редица други, избраха Viktor & Rolf Spicebomb за най-добър мъжки парфюм за 2013 година. Впрочем, не бива да се осланяте само на мнението на специалистите. Да припомним, че според други, не по-малко престижни организации (като например италианската Академия на парфюмите), най-добър мъжки аромат на 2013 е новият Armani Essenza. В различни категории тази титла получиха и парфюмите на Prada и Tom Ford. Накратко - око да види, нос да подуши. Все пак, ето ви необходимата основна информация, която ще ви позволи да добиете начална представа за Spicebomb, а крайното решение ще бъде изцяло ваше:
   Характер на парфюма: енергичен, запомнящ се, пристрастяващ. Група аромати: дървесни, ориенталски. Горна нота - грейпфрут, бергамот (малък цитрусов плод, култивира се основно в Калабрия), розов пипер и елеми - етерично масло, получено от смолата на едноименното тропическо дърво (Canarium luzonicum) растящо на Филипините, с цитрусов аромат, напомнящ на тамян и лимон, средна нота - канела, шафран и чили пипер, базова нота - аромат на кожа, тютюн и ветивер (тревисто растение, разпространено в Индия, Индонезия, Китай, Япония и др. страни, с богат аромат - тревисти, дървесни, сладки и пикантни, амброви нотки). За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: пролет/лято/есен/зима, ежедневен, клубен. Страна производител: Франция. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Viktor & Rolf Spicebomb - тоалетна вода за мъже. На госпожиците препоръчваме да обърнат внимание на Cacharel Catch Me - изключително нежен и женствен, същевременно - игрив дамски парфюм, особено подходящ за романтичните летни вечери.

   Благодарение на оригиналния флакон, лесно ще отличите Spicebomb от другите парфюми, изложени в предпочитания от вас парфюмериен магазин. В случай, че го няма в наличност, а ароматът ви е заинтригувал - без проблем можете да поръчате тоалетната вода на Viktor & Rolf онлайн от някой надежден интернет магазин. Неслучайно подчертаваме думата надежден - не забравяйте, че почти всеки популярен парфюм на известен производител си има поне по един двойник, произведен в ОАЕ, Турция, или която и да е друга страна, разполагаща с оправни и предприемчиви фалшификатори парфюмери. Тези така наречени "реплики" - свободна интерпретация на оригиналния аромат (между другото, има някои много странни и неочаквани решения), лесно се познават по разликите в дизайна и оформлението на флакона, както и по неустоимо ниската цена. Та, като стана дума...

   Цена на мъжкия парфюм Viktor & Rolf Spicebomb, отзиви и мнения

   Вече споменахме, че отзивите на специалистите са изцяло положителни. Очевидно обаче, мнението на част от потребителите, които вече са купили този парфюм, е малко по-различно: "Не е лош, но ми се струва твърде сладникав, очаквах ароматът да бъде по-"мъжки", "Spicebomb... бомбата я виждам, къде са подправките?! Надявах се парфюмът да бъде по-рязък, по-остър. Не, не е моето", "Свеж и интересен аромат, различен от предишния "Антидот". Viktor & Rolf се представят достойно. Препоръчвам го!", "Страхотен аромат - силен, с добра трайност и индивидуално звучене. Одобрявам напълно", "Отличен е - променя се с течение на времето, нотките преливат постепенно и парфюмът ухае различно в началото, в средата и към края. За мен това е най-добрият мъжки парфюм за момента".
Цената на парфюма зависи от количеството, което смятате да закупите (наличен е във флакони от 50 и 90 ml.). Оригиналният парфюм наистина не е сред най-евтините предложения на пазара - стойността на 50 ml. е (средно) 100 лв. Впрочем, много интернет магазини за парфюми правят специални отстъпки. Препоръчвам ви да проверите актуалните в момента предложения - напълно е възможно да купите парфюма Viktor & Rolf Spicebomb на по-ниска цена. Приятно пазаруване!