parfum Cacharel Catch Me

автор: Виктория Кристиан

Cacharel Catch... Me

хубав дамски парфюм за летните вечери

 

 

Cacharel Catch... Me
Cacharel Catch... Me


   Едно от най-актуалните предложения за сезон пролет/лято 2013 година при дамските парфюми е Catch Me на френската модна къща Cacharel. Лек, игрив, непринуден и много женствен - това е ароматът Cacharel Catch... Me. Този дамски парфюм е предназначен за госпожиците, готови да се впуснат в поредното си романтично приключение. Не случайно името на парфюма е Catch me (улови ме). Нежен и женствен, новият аромат на Cacharel ще ви помогне да омаете своя избраник, ще го накара да ви последва и да изпълни всяко ваше желание...

Cacharel Catch Me притежава неустоимо нежно ухание, което създава романтично настроение, парфюмът е много подходящ за безгрижните летни вечери. Catch Me наистина има приятен и лек аромат и вероятно ще се хареса на младите дами, но ако желаете, разгледайте и останалите предложения, които ще намерите на страницата със съдържанието. А сега нека опишем по-подробно новия парфюм на Cacharel, представен за първи път през ранната есен на 2012 година.  
   Характер на парфюма: нежен, женствен, романтичен. Група аромати: флорални. Горна нота - мандарина и петит-грейн (етерично масло с редица целебни свойства,  получава се от листята на Citrus bigaradia, притежава свеж плодово-дървесен аромат, счита се за еротичен стимулатор), средна нота - жасмин и портокалов цвят, базова нота - бадемово мляко, амбра и дървесни ноти. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: пролет/лято, вечерен, романтичен. Страна производител: Франция. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Cacharel Catch... Me - парфюмна вода за жени.

   Подобно на представения миналият път дамски парфюм Dolce & Gabbana Pour Femme, Catch... Me е сред актуалните предложения за 2013 година и не би трябвало да имате затруднения при покупката му. Откъде можете да купите парфюма на Cacharel? Най-практично е да поръчате от надежден интернет магазин за парфюми. Пазаруването онлайн е не само модерно, но и наистина удобно. Разбира се, самият процес на избор на парфюм също има своето очарование, така че ако разполагате с достатъчно свободно време, можете да се опитате да намерите този аромат и в традиционните магазини за парфюмерия.

   Цена на Cacharel Catch Me, мнения и отзиви

   Отзивите за парфюма закономерно са изцяло положителни. Не бива да се забравя, че всеки има свой собствен вкус и предпочитания, но е възможно мненията на други потребители, които вече са купили този парфюм, да ви бъдат от полза при избора. Ето част от тези отзиви: "Досега не бях пробвала нищо на Cacharel. Не обичам да експериментирам с нови парфюми, но в случая не съжалявам. Парфюмът е чудесен!", "Catch... Me ми се стори леко сладникав в началото, но постепенно се разкриха основните ноти - свеж, лек и ненатрапчив аромат. Приятен е, макар че не бих го нарекла нещо изключително", "Приятен парфюм за летните вечери. Хареса ми, че се усеща уханието на жасмин. Всъщност, доста ми напомня на друг аромат на Cacharel, мисля, че се казваше Scarlett...".
Цените зависят от количеството парфюм, което смятате да купите. Cacharel Catch... Me се предлага във флакони от 30, 50 и 80 ml. Най-ниската цена за 30 ml. от парфюма към момента на написване на обзора е 59 лв. Преглеждайте внимателно обявите на търговските сайтове - не е изключено да попаднете на изгодна промоция и да купите парфюма на по-ниска цена. Не забравяйте обаче, че твърде ниските цени обикновено са индикатор, че става дума за реплика - тук вече е въпрос на ваш личен избор, дали си заслужава. Приятно пазаруване!