parfum Dolce & Gabbana Pour Femme 2012

автор: Виктория Кристиан

Dolce & Gabbana Pour Femme 2012

новият дамски парфюм на D & G с награда за най-добра реклама

 

 

Dolce & Gabbana Pour Femme 2012
Dolce & Gabbana Pour Femme 2012


   Новата версия на дамския парфюм Dolce & Gabbana Pour Femme на известната италианска модна къща бе представен преди около година, а през тази - 2013, получи наградата за най-добра медийна кампания на годината. Рекламата на Pour Femme 2012 наистина е невероятно съчетание от изискан стил и предизвикателна еротика и без съмнение прави силно впечатление. Какъв обаче е ароматът на новия дамски парфюм на Dolce & Gabbana и дали е толкова впечатляващ, колкото неговата реклама? Да видим...

Съвсем наскоро се разрази поредният скандал в света на висшата мода - след като преди 4 години Доменико Долче и Стефано Габана бяха обвинени за укриване на доходи, на 19 юни 2013 година двамата известни моделиери бяха признати за виновни в укриването на доходи в размер на 1 милиард евро. Вероятно присъдата ще бъде обжалвана, но нека междувременно да се запознаем с уханието на новия дамски парфюм Pour Femme. Все пак е лято - нека мислим за приятни неща.
   И така, след поредица от мъжки парфюми, последният от които беше Calvin Klein Encounter (между другото и около Calvin Klein скандалите не са рядкост), днес ви представяме обновената версия на дамския парфюм Dolce & Gabbana Pour Femme 2012. Първият парфюм, представен през 1992 година, получи ласкави отзиви от специалистите и потребителите. След малко ще видим, какви са мненията за новото творение, носещо името на популярната италианска марка, но преди това - да се опитаме да опишем самият аромат. Пикантен и нежен, чувствен и динамичен, Pour Femme е олицетворение на темперамента на страстните и същевременно - уверени в себе си представителки на нежния пол, обитаващи бреговете на Средиземноморието. Ароматът на парфюма създава в съзнанието ни образа на изкусителка, прекрасно осъзнаваща своята женска сила и власт над мъжете, жена, която знае какво иска и знае как да го получи. Новият дамски парфюм на Dolce & Gabbana е с различен аромат от своя знаменит предшественик, но вече спечели многобройни почитатели.
   Характер на парфюма: пикантен и страстен, много женствен. Група аромати: флорални. Горна нота - малина, мандарина и нероли (ароматно етерично масло, добито от благоуханните цветове на портокаловите дървета), средна нота - жасмин и портокалов цвят, базова нота - хелиотроп (цвете от Южна Америка), сандалово дърво, сладка пастила и ванилия. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: есен/пролет, дневен/вечерен, романтичен, но подходящ и за офиса. Страна производител: Великобритания/Франция. Година: 2012. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Dolce & Gabbana Pour Femme 2012 - парфюмна вода за жени. Описания на други актуални парфюми (мъжки или дамски) можете да откриете, ако прегледате картата на сайта.
   Най-удобният начин да купите парфюма на Dolce & Gabbana е да поръчате по Интернет - така наистина пестите и време, и пари. Има поне няколко надеждни български сайта за парфюмерия и козметика - покупката от тях е за предпочитане, тъй като качеството на парфюмите е гарантирано. Не забравяйте, че невероятно ниските цени, които ще видите на страниците на някои сайтове, обикновено са индикация, че става дума за реплика на оригиналния парфюм (има и други, по-некрасиви думи, с които се назовава подобна продукция). Кое ще предпочетете обаче, е въпрос изцяло на ваш личен избор.

   Цена на Dolce & Gabbana Pour Femme 2012, мнения и отзиви

   Както вече споменахме, рекламата на новия дамски парфюм Pour Femme получи възторжени отзиви, но нека видим, какво е мнението на потребителите за самия аромат: "Днес имах възможността да го пробвам. Дълбок и чувствен аромат. Купувам задължително!", "Приятно сладък аромат, не е тежък или лепкав. Определено новият Pour Femme ми хареса, въпреки че първоначално имах известни опасения", "Отначало парфюмът на Долче и Габана не ми хареса - в продължение на часове усещах само нещо сладникаво, като в сладкарница... Но по-късно се почувства уханието на цветя и всичко си дойде на мястото. Препоръчвам ви да му обърнете внимание".
Парфюмната вода Pour Femme 2012 е на разположение във флакони от 25, 50 и 100 ml. Цените зависят както от количеството парфюм, което смятате да купите, така и от ценовата политика на конкретния магазин. Към момента на написване на обзора най-ниската възможна цена за 50 ml от парфюма е 85 лв. Разбира се, не е изключено да попаднете и на по-изгодна оферта за новия парфюм на Dolce & Gabbana, така че проверявайте актуалните предложения в Интернет. Приятно пазаруване!