дамски парфюм Escada Cherry in the Air 2013

автор: Виктория Кристиан

 

Cherry in the Air от Escada

свеж и сладък дамски парфюм от 2013 година

 

Escada Cherry in the Air
Cherry in the Air

 
   Новият дамски парфюм Cherry in the Air на Escada, пуснат на пазара през 2013 година, притежава нежен летен аромат, особено подходящ за младите госпожици. Апетитното и съблазнително благоухание на вишни и сладки череши придава на парфюма неповторимо очарование. Ще се опитаме да опишем характерните черти на Escada Cherry in the Air, а дали ароматът ще заеме достойно място сред предпочитаните от вас дамски парфюми - решавате вие...
И така, след като миналият път ви представихме изискания мъжки парфюм Paco Rabanne 1 Million Intense, нека днес да обърнем внимание и на представителките на нежния пол. Cherry in the Air е нов дамски парфюм от 2013 година, предназначен за летния сезон. Както подсказва и неговото наименование, в композицията преобладава ароматът на вишни и череши. Неговата възхитителна ефирна сладост вероятно ще се хареса на младите кокетки. Тази тоалетна вода е предназначена за госпожиците с непринуден и весел нрав, тя самата създава игриво и безгрижно лятно настроение. Парфюмът на Escada просто ви обгръща в прозрачен воал от сладко ухание, наистина всяка негова молекула носи неповторимото усещане за лекота и красота.
   Характер на парфюма: нежен, слънчев и жизнерадостен, съблазнителен. Група аромати: плодови, флорални. Горна нота - вишна и череша, средна нота - маршмелоу и ванилия, базова нота - сандалово дърво. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: пролет/лято, дневен. Страна производител: Франция/Германия/Великобритания. Година: 2013. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Escada Cherry in the Air - тоалетна вода за жени.
   Едно необходимо пояснение: ароматът на този дамски парфюм е доста изменчив, от голямо значение е типът на вашата кожа, както и сезонът. Не бих го препоръчала за зимните месеци, както и за най-големите летни жеги. Може би идеалната температура, при която Cherry in the Air ще разкрие в пълна степен своите достойнства, е 20-25 градуса. Началната нота е със силно изразен аромат на сладка череша, с лек нюанс на вишна (кой от двата аромата има превес, зависи от индивидуалните усещания). Средната нота съдържа маршмелоу. В някои сайтове ще прочетете "бяла ружа". Ами да, такъв превод дава преводачът на Гугъл на английското "marshmallow". Не се подвеждайте обаче. Конкретно при парфюма на Escada, мирисът не е на бяла ружа (Althaea officinalis), а по-скоро на сладкарското изделие маршмелоу. Някога за приготвянето му наистина се е използвала бяла ружа и то всъщност се е прилагало с лечебни цели. По-късно бонбоните маршмелоу се превръщат в типично сладкарско изделие, като, уви, бяла ружа в тях вече няма. Може би сте разочаровани, съжалявам. В случай, че Cherry in the Air не ви е заинтригувал, разбира се можете да изберете друг дамски парфюм (разгледайте за целта подробната карта на сайта). Преди да вземете окончателно решение обаче, най-добре е да пробвате парфюма лично. Също така можете да прочетете и отзивите на потребителите, които вече са закупили Escada Cherry in the Air.
   Откъде можете да купите този дамски парфюм на Escada? Предполагам, че ще го откриете в големите магазини за парфюмерия и козметика. Лесно ще го познаете по характерния издължен флакон, декориран с две вишни и красива панделка. А можете да се възползвате и от модерния начин на пазаруване - поръчка от интернет магазин за парфюми. Удобно е, поръчката става бързо и лесно, пестите време, а в крайна сметка - и пари.

   Цена на дамския парфюм Escada Cherry in the Air, отзиви и мнения

   Както често се случва, отзивите за новия парфюм на Escada далеч не са еднозначни - разни хора, разни вкусове. Ето част от отзивите: "Не е кисела вишна, а сладка череша, смесена с нотка ванилия. Подходящ е за съвсем млади момичета. Определено не е за мен", "Хареса ми, навява ми приятни спомени от детството. Сладък летен аромат, създава леко и безгрижно настроение, игриво, но и с някаква скрита нотка на носталгия", "Парфюмът е с безумно приятен аромат, лек и ефирен, много свеж. Черешата се смесва с нотка на киселка вишна... Обожавам го!", "Радва ме, че през 2013 година Escada най-после предложиха нещо по-различно от досегашните си парфюми. Ароматът е чудесен - приятно свеж и... вкусен".
Цената на парфюма Cherry in the Air варира в широки граниици, като основен фактор, разбира се, е количеството, което смятате да купите. Ароматът е на разположение във флакони от 30, 50 и 100 ml. Най-ниската цена е за 30 ml - 70-75 лв. (в зависимост от условията на доставка и ценовата политика на конкретния магазин). По традиция редовните клиенти получават отстъпка, в разгара си са и сезонните промоции. Отделете време да прегледате актуалните предложения. Напълно е възможно да купите дамския парфюм Escada Cherry in the Air на неочаквано ниска цена. Приятно пазаруване!