мъжки парфюм Paco Rabanne 1 Million Intense 2013

автор: Виктория Кристиан

1 Million Intense от Paco Rabanne

изискан мъжки парфюм от 2013 година

 

 

Paco Rabanne 1 Million Intense 2013
Paco Rabanne 1 Million Intense
 

   Добре дошли на страниците на нашия онлайн каталог за парфюми. Paco Rabanne 1 Million Intense заема достойно място сред ароматите от серията мъжки парфюми 2013. Intense е съвсем нов парфюм, обновена версия на популярния 1 Million. Ароматът наистина е различен, но дали ще се хареса на всеки? Дали отзивите на специалистите и обикновените потребители съвпадат? Ще се запознаем с различните мнения след малко, но преди това нека кажем няколко думи за новия парфюм на Paco Rabanne, пуснат на пазара през първата половина на тази 2013 година...

Мъжкият парфюм 1 Million на модната къща Paco Rabanne се радва на неизменна популярност от момента на неговото лансиране преди около 5 години. Миналата година бе пусната лимитираната серия 1 Million Gold Absolutely, а ето че през 2013 неутомимият Paco Rabanne зарадва своите почитатели с 1 Million Intense. Парфюмът се определя като чисто въплъщение на екстравагантния и независим дух на модерния мъж, който не се страхува да пренебрегва общоприетите норми и във всяка ситуация остава верен на себе си. Новата композиция определено е по-ярка, отличава се с по-голяма дълбочина и наситеност на аромата от своя предшественик. Вероятно знаете, че според концентрацията на съставките, ароматните изделия се разделят на различни видове, обединени под общото наименование парфюми. Те са с различна интензивност и трайност на аромата, тоалетната вода по принцип не заема някое от челните места. Intense обаче е изключение от това правило - ще бъдете приятно изненадани. В случая думата intense действително отразява една от специфичните черти на този мъжки парфюм.
   Характер на парфюма: стилен, разкошен, екстравагантен. Група аромати: дървесни, ориенталски. Горна нота - червена мандарина, кардамон (Elettaria cardamomum, пикантна ароматна подправка от семейство Джинджифилови), черен пипер и шафран (подправка, получавана от цветовете на шафрановия минзухар - Crocus sativus), средна нота - роза абсолют, канела и нероли (ароматно етерично масло, добито от благоуханните цветове на портокаловите дървета), базова нота - аромат на кожа, сандалово дърво, пачули (храст от семейството на ментата) и корен от перуника. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: пролет/лято/есен, вечерен, клубен. Страна производител: Франция. Година: 2013. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Paco Rabanne 1 Million Intense - тоалетна вода за мъже. Към същата група аромати принадлежи и представеният наскоро  Spicebomb на
Viktor & Rolf, получил наградата "Най-добър нов аромат" за 2013 година. Между другото, Spicebomb е отличен вариант за подарък, благодарение на оригиналната форма на флакона. Но, да се върнем към обзора на новия мъжки парфюм на Пако Рабан.
   Откъде можете да купите парфюма Paco Rabanne 1 Million Intense? Тъй като ароматът е сред серията най-нови мъжки парфюми от 2013, възможно е да не успеете да го намерите в парфюмерийните магазини, които обикновено посещавате. Не се огорчавайте - ако парфюмът ви е заинтересувал, има начин да го закупите. За целта ви е необходим само компютър с достъп до Интернет. Поне в 2-3 онлайн магазина за парфюми ще можете да направите поръчка. Пазаруването онлайн става бързо, лесно и удобно. За да се предпазите обаче от неприятна изненада - не забравяйте при поръчката да изясните всички условия около доставката. При някои интернет магазини доставката е включена в крайната цена, при други се заплаща допълнително. В случай, че въпреки всичко не успеете да го намерите, или не ви устройва цената (парфюмът не е сред най-евтините), можете да изберете друг интересен за вас аромат от съдържанието на сайта. Там ще намерите и връзки към всички публикувани до момента статии с полезни съвети, които вероятно ще ви бъдат от полза.

   Цена на мъжкия парфюм Paco Rabanne 1 Million Intense, мнения и отзиви

   Често се случва отзивите за даден парфюм да бъдат твърде противоречиви и нееднозначни. Пресен пример е представеният в предишния ни обзор дамски парфюм Roberto Cavalli Acqua. Това е нормално - различни хора, различни предпочитания и вкусове. Чуждото мнение не трябва да бъде определящ фактор при избора ви на парфюм. Най-важното е на вас да ви харесва. Разбира се, интересно е да узнаем, какво мислят потребителите, които вече са закупили Intense. Ето част от отзивите: "В сравнение с оригинала от 2008 разликата е огромна. Новата версия на 1 Million определено е по-добра, ароматът е по-силен и не е толкова сладникав", "Наистина е по-тежък, подчертано се усеща мирисът на кожа и дървесно-земни ноти. Много ми харесва - купих си направо 100 мл и не съжалявам за избора", "Оригинален аромат, силен и устойчив. Но не е точно моето - предпочитам по-леките парфюми с изразени сладки нюанси", "Пако Рабан е извадил късмет с парфюмерите, които работят с него. Не бих казала, че Intense е нещо уникално, но на мъжа ми много му хареса, на мен също ми допада. Заслужава да му обърнете внимание".
На каква цена се продава 1 Million Intense? Цените зависят от количеството, което желаете да поръчате. Парфюмът е на разположение във флакони от 50 и 100 мл. При проверката, която направихме преди да публикуваме обзора, най-ниската цена за 50 мл от парфюма беше 80 лв. Флакон от 100 мл можете да купите на цена 100-110 лв. Не забравяйте обаче, че редица интернет магазини имат гъвкава система за отстъпки, така че внимателно проверявайте актуалните предложения. Напълно е възможно да попаднете на изгодна оферта и да купите мъжкия парфюм Paco Rabanne 1 Million Intense на по-ниска цена. Бъдете винаги независими и уверени в себе си, но и изискани кавалери на вашите прекрасни половинки. Приятно пазаруване!