дамски парфюм Nina Ricci Nina L’Eau 2013

автор: Виктория Кристиан

Nina L’Eau от Nina Ricci

лек и нежен дамски парфюм за лятото

 

Nina Ricci Nina L’Eau
Nina L’Eau
 
   Поредният летен аромат, който ще представим, е Nina Ricci Nina L’Eau. Този дамски парфюм, пуснат на пазара в началото на 2013 година, бързо спечели симпатиите на представителките на нежния пол. Новата парфюмерна композиция на Nina Ricci се отличава със своето леко и същевременно - пикантно ухание, което нежно ви обгръща във воал от флорални и плодови аромати, превръщайки Nina L’Eau в един от най-предпочитаните и търсени дамски парфюми за сезона пролет-лято 2013. Да видим, какви са неговите достойнства...
    Подобно на Escada Cherry in the Air, също актуален дамски парфюм за лятото, пуснат в продажба през тази 2013 година, тоалетната вода Nina Ricci Nina L’Eau има ефирен и свеж аромат. Той не е твърде натрапчив, за разлика от много други дамски парфюми, но е с подчертана индивидуалност, което прави неговото ухание ярко и запомнящо се. Определено Nina L’Eau е интересен парфюм, който вероятно ще се хареса както на изтънчените нежни и мечтателни натури, така и на уверените в себе си млади госпожици, които с лекота и изящество се справят с всяко предизвикателство в живота. Притежателката на новия дамски парфюм на Nina Ricci няма да остане незабелязана, покорявайки сърцата на мъжете благодарение на омагьосващата си ароматна аура. Тя по очарователен начин съчетава в едно елегантния и независим стил с ненатрапчивия, но непреодолим магнетизъм на деликатно загатнатата сексуалност. Дамският парфюм Nina L’Eau притежава оригинален аромат, в който се преплита пролетната свежест на пробуждащата се природа с възхитителната сладост на богатите дарове на лятото. 
   Характер на парфюма: женствен, лек и нежен. Група аромати: плодови, флорални. Горна нота - грейпфрут, мандарина, зелена ябълка и нероли (ароматно етерично масло, добито от благоуханните цветове на портокаловите дървета), средна нота - череша, водна нота и гардения, базова нота - мускус. За кой сезон и коя част от денонощието е най-подходящ: пролет/лято, дневен. Страна производител: Франция. Година: 2013. Вид на парфюма и за кого е предназначен: Nina Ricci Nina L’Eau - тоалетна вода за жени. В случай, че този аромат не ви е заинтригувал, прегледайте съдържанието на блога - вероятно ще откриете друг интересен за вас парфюм.   
   Откъде можете да купите тоалетната вода Nina L’Eau? Оригиналните дамски парфюми на известната модна къща са много популярни и търсени (всъщност, именно те прославиха марката Nina Ricci). Възможно е наличните количества от парфюма вече да са изчерпани в магазина за парфюмерия и козметика, от който обикновено пазарувате. Не забравяйте обаче и за възможността да поръчате онлайн от интернет магазин за парфюми. Така ще спестите от вашето време, поръчва се бързо и лесно, а доставката е до указан от вас адрес в удобно за вас време. 

   Цена на дамския парфюм Nina Ricci Nina L’Eau, отзиви и мнения

   Естествено, най-сигурният начин да разберете, дали един парфюм е подходящ за вас, е да го пробвате лично, но понякога са от полза и мненията на други потребители. Нека видим, какви са отзивите за Nina L’Eau: "Обожавам аромата на ябълки в парфюмите на Нина Ричи. Харесва ми комбинацията с гардения - сякаш си в някаква лятна градина. Свеж и нежен аромат", "Мирисът е вкусен, сладък, но не прекалено. Идеален е за пролетта и лятото", "Въздушен сладко-кисел аромат, не е нещо особено претенциозно, подходящ е за по-млади момичета, но понякога го използвам през почивните дни. Хубав парфюм - създава леко и безгрижно настроение".
Цената на оригиналния дамски парфюм на Nina Ricci разбира се е по-висока от т. нар. "реплики" - имитации на марковите парфюми. Въпрос на личен избор е, кое ще предпочетете. Оригиналният аромат е на разположение като 30, 50 и 80 мл. Eau de Toilette (EDT, тоалетна вода). Най-ниската цена за 30 мл. е 45 лв., в повечето парфюмерийни магазини - около 50 лв. Разбира се, напълно възможно е да попаднете на сезонна разпродажба и да купите Nina Ricci Nina L’Eau на по-ниска цена, затова преглеждайте внимателно предложенията в Интернет. Приятно пазаруване!